Creditcard Prepaid

Alles over Prepaid Creditcards

3V prepaid Visa

VISA is wereldwijd de meest geaccepteerde aanbieder van creditcards, waardoor het een uitstekend idee is om daar een exemplaar van aan te vragen. Uiteraard kunt u zelf een keuze maken uit een prepaid creditcard of een regulier model, afhankelijk van uw wensen. Wist u dat veel mensen de woorden ‘creditcard’ en ‘VISA’ gewoon door elkaar heen gebruiken? In Nederland is ook de Mastercard erg goed bekend, maar over de grens heeft men het vaak over een betaling per VISA of contant, om de mogelijkheid tot betalen met een creditcard aan te duiden aan een bezoeker of een klant.

Prepaid of reguliere creditcard
VISA heeft een groot aantal verschillende creditcards beschikbaar. U kunt er kiezen voor een kaart voor particulier of zakelijk gebruik, uiteraard met een limiet die past bij uw beschikbare vermogen en de wensen met betrekking tot de creditcard. U kunt daarnaast kiezen voor een prepaid creditcard, waarmee u ervoor zorgt dat u in ieder geval niet meer uit kunt geven dan het bedrag dat u op dat moment beschikbaar heeft. Wilt u het risico op een lening voorkomen, maar toch een betaling per creditcard uit kunnen voeren? Dan is VISA een uitstekende oplossing, maar is het verstandig bovendien eens naar de Skrill prepaid creditcard te kijken.

Partner van Nederlandse banken
VISA is onder andere partner van de Rabobank in Nederland, wat aangeeft dat u kiest voor een betrouwbare partij. We kennen de naam VISA hier over het algemeen wat minder goed dan in het buitenland. Dat neemt niet weg dat u er op een uitstekende manier gebruik van kunt maken, onafhankelijk van de kaart die u kiest. Let er maar eens op wanneer u ergens een betaling wilt doen. In de meeste gevallen is het logo van VISA duidelijk zichtbaar, zodat u weet dat u daar met een reguliere of een prepaid creditcard  af kunt rekenen.