Creditcard Prepaid

Alles over Prepaid Creditcards

DB Card Prepaid MasterCard

De DB Card prepaid MasterCard zorgt ervoor dat u een bekende creditcard in handen krijgt, waarmee u de mogelijkheid heeft om in tal van winkels te betalen, zowel online als offline. U kunt particulier of zakelijk gebruik maken van de kaart, afhankelijk van uw wensen. De prepaid creditcard geeft u de mogelijkheid vooraf geld op de kaart storten, om daar betalingen mee te doen. U zorgt er op die manier voor dat u nooit meer uit kunt geven dan wat u op dat moment beschikbaar heeft.

Wat kan ik met de DB Card Prepaid Mastercard?
De DB Card zorgt ervoor dat u wereldwijd de mogelijkheid heeft om een hotelkamer te reserveren, of bijvoorbeeld een auto te huren. De kans is groot dat u regelmatig winkels of instanties tegenkomt waar u niet anders dan met een creditcard kunt betalen. Het is in dat geval interessant om de DB Card tot uw beschikking te hebben, zodat u de betaling kunt voldoen.

Voordelen
• alleen met een DBCard kun je in NL ook online met cash je prepaid MasterCard opladen via een UKash voucher;
• gratis 7,50 euro shoptegoed;
• alleen met DBCard krijg je direct cashback en exclusieve kortingen op al je online aankopen in 2.500 webwinkels.

DB Card Prepaid Mastercard aanvragen
Wilt u de DB Card Prepaid Mastercard aanvragen? Dat kan! Ook de grote banken als ING, Rabobank en ABN AMRO werken met de Mastercard, waardoor u wat dat betreft kiest voor een betrouwbare aanbieder van betalingsverkeer, zowel online als offline.

U kunt de kaart aanvragen indien u minimaal 18 jaar oud bent. Vanaf die leeftijd kunt u gebruik maken van de kaart waarmee u over heel de wereld kunt betalen. Met betrekking tot de veiligheid maakt men inmiddels gebruik van een chip op de kaart, naast de bekende magneetstrip die we onder andere kennen van de pinpas waarmee we allemaal regelmatig onze aankopen afrekenen.

Bestel de DB Card Prepaid Mastercard
Meer informatie over de DB Card Prepaid Mastercard