Creditcard Prepaid

Alles over Prepaid Creditcards

Prepaid MasterCard

Wilt u een prepaid MasterCard aanvragen, of bent u benieuwd wat hier het voordeel van is? Het is in principe een ‘echte’ creditcard, alleen loop je niet het risico schulden te maken. U dient eerst een storting te doen op de kaart, zodat u er vervolgens een aankoop mee kunt doen. Dat betekent dat u met de prepaid mastercard de maximale controle over uw uitgaven heeft.

Waarom kiezen voor een Prepaid MasterCard?
De prepaid MasterCard is vooral een goede oplossing indien u liever geen schulden maakt. Een reguliere creditcard biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om aankopen tot €1.000 of meer te doen, zonder dat men controleert of u daar daadwerkelijk het saldo voor heeft. Indien u hier zelf niet goed op let kan het zijn dat u meer uitgeeft dan u heeft, zodat u voordat u het weet vast zit aan een dure lening. Met een prepaid mastercard heeft u daar geen last van. Aan de andere kant kunt u wel met een creditcard betalen, bijvoorbeeld om een hotelkamer te huren of een huurauto af te rekenen. Daarnaast krijgt u korting in webwinkels van bijvoorbeeld Zalando, Bol, Vliegtickets.nl, Hema, LeenBakker, Dixons en NeckerMann.

Voor wie?
De prepaid MasterCard is er eigenlijk voor iedereen, mits u 18 jaar of ouder bent. Men zal geen BKR toetsing uitvoeren, waardoor het bovendien niet uitmaakt of u al een lening heeft lopen of u bijvoorbeeld te maken heeft met een betalingsachterstand. U kunt met de prepaid mastercard nooit meer uitgeven dat het bedrag dat u op de kaart heeft geladen, waardoor u daar op een heel veilige en verantwoorde manier gebruik van kunt maken.