Creditcard Prepaid

Alles over Prepaid Creditcards

Prepaid creditcard aanvragen

Wilt u direct een creditcard aanvragen, bijvoorbeeld omdat u binnenkort op vakantie gaat en u daar gebruik van wilt maken? U kunt online heel snel een kaart aanvragen, zodat u er binnenkort al gebruik van kunt maken. Het is uiteraard verstandig om de verschillende voorwaarden goed met elkaar te vergelijken, net als de kosten. Maak in ieder geval een keuze uit de reguliere en de prepaid creditcards. Deze laatste categorie is bijvoorbeeld goed geschikt wanneer u liever geen schulden maakt of u al een BKR notering heeft. U kunt in beide gevallen direct een creditcard aanvragen.

Reguliere of prepaid creditcard
Wilt u direct een creditcard aanvragen? Houd er dan rekening mee dat er zowel reguliere als prepaid creditcards zijn. De eerste categorie zorgt ervoor dat u aankopen tot bijvoorbeeld €1.000 of meer kunt doen, zonder dat men controleert of u het geld daadwerkelijk tot uw beschikking heeft. Met een prepaid creditcard heeft u daar geen last van, aangezien u vooraf geld op de kaart dient te zetten. U kunt daarom direct een creditcard aanvragen en er zeker van zijn dat u ook als het gevolg van uw creditcard niet zomaar in de schulden zal komen.

Direct gebruik maken van de creditcard
Uiteraard kunt u direct een creditcard aanvragen, maar kunt u er vervolgens ook snel gebruik van gaan maken. Over het algemeen krijgt u de kaart binnen 14 dagen thuisgestuurd, waardoor u er snel mee aan de slag kunt. U hoeft de kaart alleen nog maar te activeren, bijvoorbeeld met behulp van het internet of uw telefoon. Vervolgens dient u uw handtekening op de kaart te zetten, om er gebruik van te gaan maken. Zo kunt u direct een creditcard aanvragen, ook op het moment dat u gebruik wilt maken van de prepaid creditcard, zoals die van Skrill.