Creditcard Prepaid

Alles over Prepaid Creditcards

Prepaid creditcard zonder BKR

U kunt een prepaid creditcard zonder BKR aanvragen, waardoor het niet nodig is om eventuele andere leningen of schulden op te geven. Die kunnen ervoor zorgen dat u geen reguliere creditcard aan kunt schaffen. Wilt u toch met een creditcard kunnen betalen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een prepaid model, zodat u geen last heeft van de BKR toetsing. Men vraagt u alleen naar uw woongegevens en identificatie, zodat men in ieder geval zeker weet aan wie men de kaart verstrekt.

Alleen woongegevens en ID nodig
Het is voldoende om aan te geven wie u bent en waar u woont, zodat men de kaart naar het juiste adres op kan sturen. Een verstrekker van een creditcard kijkt goed naar het risico dat men loopt. Kiest u voor een reguliere kaart? Dan loopt men een relatief groot risico, aangezien u bijvoorbeeld bedragen tot €1.000 uit kunt geven, zonder dat men controleert of u dat geld daadwerkelijk op uw rekening heeft staan. Kiest u voor een prepaid creditcard? Dan is dat niet aan de orde. U kunt alleen uitgeven wat u daadwerkelijk op de kaart heeft staan. Daardoor kunt u geen schulden maken en loopt men ook geen risico. Meer informatie over geld lenen zonder bkr.

Geen BKR toetsing of loonstrookje
Er zal geen BKR toetsing worden uitgevoerd, waardoor u ook in het geval van een lening de mogelijkheid heeft om een prepaid creditcard aan te vragen. Men bekijkt alleen uw gegevens met betrekking tot uw woonsituatie. Daarnaast wil men natuurlijk graag weten wie u bent, om de kaart naar de juiste persoon op te sturen, aan het juiste adres. Dit betekent onder andere dat u eenvoudig een prepaid creditcard aan kunt vragen, om ervoor te zorgen dat u daar binnenkort al mee af kunt rekenen, op miljoenen plaatsen over heel de wereld.