Creditcard Prepaid

Alles over Prepaid Creditcards

Skrill Prepaid Creditcard

Bent u op zoek naar een prepaid creditcard? Kies voor de Skrill prepaid creditcard, een handige kaart die u eenvoudig kunt gebruiken. Bovendien kost de kaart u maar een klein bedrag per jaar, waardoor u daar op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken. De Skrill card is afkomstig van Moneybookers en zorgt ervoor dat u gebruik maakt van het betalingsnetwerk van Mastercard. Dat betekent dat er wereldwijd tientallen miljoenen punten zijn waar u de kaart kunt gebruiken, bijvoorbeeld om een hotelkamer te reseveren.

Hoe werkt de Skrill prepaid creditcard?
De Skrill prepaid creditcard werkt heel eenvoudig, onder andere met behulp van iDEAL. Wilt u een betaling doen en kan dit alleen met een creditcard? Dan kunt u er met behulp van iDEAL voor zorgen dat er voldoende geld op de kaart staat, zodat u de aankoop kunt doen. Het is een prepaid kaart, waardoor u er nooit meer mee uit kunt geven dat wat u er vooraf aan geld op heeft gezet. U kunt de Skrill prepaid creditcard vervolgens zowel online als offline gebruiken. Voor de winkeltransacties brengt men u geen kosten in rekening, waardoor de kaart voordelig werkt.

Wat kost de Skrill prepaid creditcard ?
U betaalt jaarlijks een vast bedrag voor de Skrill prepaid creditcard. Voor €10 per jaar kunt u gebruik maken van de kaart en kunt u wereldwijd creditcardbetalingen uitvoeren, zonder dat u het risico loopt op een dure lening. Heeft u al een lening en daarom een BKR registratie? Geen probleem, men zal geen nieuwe toetsing uitvoeren en komt daar dus niet achter. Dat betekent dat iedereen de Skrill prepaid creditcard op een voordelige manier kan gebruiken, zodat een betaling per creditcard voortaan ook voor u weggelegd zal zijn, ongeacht uw financiële positie.